Vill ha en drivande och omtänksam älskare

Vill ha en drivande och omtänksam älskare

Jag söker efter en älskare för sexträffar dagtid på vardagar hemma hos dig. Du är mellan 40 och 55 år, minst 180 cm lång, har medel eller en grov kuk och rejält med livserfarenhet och empati. Du måste ha förmågan att få mig att känna mig både använd och trygg med dig. Du både vill och kan knulla länge utan några potensproblem. Du är den styrande både i sängen och vid din kontakt med mig. Du är fullt kapabel att skriva mer en enda kort mening per meddelande och du vill som jag att vi ska lära varandra ganska bra innan en eventuell träff (dvs vi har kontakt här en hel del först, ingen snabb kemiträff utan vi tar det lugnt).

Du är helt ok med att jag är anonym under de första träffarna men att du däremot inte är det. Du är OK med att jag redan är gift och förstår innebörden av att det är jag och min man som tillsammans sätter upp spelreglerna. Min man är helt med på det här och har ett visst intresse av cuckold som du kanske förstår! Respekt och diskretion är en självklarhet för oss båda, likaså kondom.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *