Söker flera killar och män för cuckold

Söker flera killar och män för cuckold

Jag är en tjej som söker flera killar/män som kommer hit för att känna på mig utanpå mina kläder, jag vill uppleva känslan av många olika händer och fingrar som smeker mig samtidigt medan min man bara tittar på. Mer än det lovar jag inte, men det beror på hur stämningen är och hur jag reagerar på så många händer som berör min kropp samtidigt. Men blir jag ordentligt tänd av det kommer jag förmodligen att lätta på klädseln och sen vet man ju aldrig vad som händer.

Har aldrig provat det förut, så är lite nervös och osäker, ska jag villigt erkänna, men jag vill verkligen prova på det här och jag kan föreställa mig att upplevelsen är väldigt stark och spännande. Jag bryr mig inte om det är mans eller kvinnohänder som smeker mig heller, så finns det även några tjejer där ute som vill vara med, så bara svara mig.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *