Söker en älskarinna till min partner

Söker en älskarinna till min partner

Titta här! Jag är en ung vacker kvinna på 28 år och söker en älskarinna till min partner. Jag förmedlar all kontakt och vill vara närvarande själv och titta på vad du gör och leka med mig själv, men som sagt bara som en passiv åskådare. Din ålder och utseende är oväsentligt, men du måste vara dominerande och använda honom som det passar dig, och om du vill piska honom eller använda dildo på honom är det bra så länge det är något vi bestämt i förväg. Han är snygg, 26 år, mörkt kort hår, cirka 185 cm lång och smal med en fin stor penis. Vi har vår egen lägenhet. Par kan också svara. PS! ENDAST allvarliga förfrågningar. 100% diskretion lovas och förväntas.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *