Stygg och sexig kvinna

Stygg och sexig kvinna

Nu måste det provas, drömmarna och fantasierna måste verkligen upplevas nu. Jag är en trevlig, stygg och sexig kvinna på 46 år som i många år har drömt om att tänja på gränserna. Min man och jag har länge lekt med tanken på att det ska prövas, så han samtycker till detta, han godkänner och gillar tanken på mina kommande möten. Han har inget krav på att få vara med eller titta på, men det kommer att vara han som levererar mig och kontrollerar vad som avtalats. Så du skriver med honom, och han kommer också att ställa en del krav. Jag är upphetsad över vad jag kommer att få uppleva och vilka gränser han väljer att bryta… Jag blir kåt bara av tanken på cuckold

.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *