Ung kille med en stor snopp (cuckold)

Ung kille med en stor snopp (cuckold)

Jag är 35 årig kvinna i Malmö med en smal och tränad kropp, frisk, ren, alltid duschad och rakad. Min kropp är alltid insmord med den finaste body kräm och jag luktar mammigt och kvinnligt. Söker efter unga, smala och vältränade killar med stora, rejäla kukar. Bara intresserad av killar som är betydligt yngre än mig. Ni som bor utanför Skåne, det är väl ingen större idé att skriva ett svar till mig. Utan väntar på svar från er bara i de närmaste städerna.

Jag förväntar mig att du i ditt svar visar bilder på din kropp, snopp och ditt ansikte om du vill ha en chans att få träffa mig. Jag har redan en fast partner och han vill titta på och kanske även vara med när du knullar mig. Ni som inte uppfyller alla mina krav låt bli skriva ett svar till mig, bara ta och glöm mig. Ingen tvingar dig skriva till mig om du inte är den rätta personen. Vi ses puss

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *