Min man vill att jag har sex med andra män

Min man vill att jag har sex med andra män

Tjej på 25 år med samboende söker en man som vill ha spännande sexträffar. Sambon vet om detta och vill att jag ska träffa och ha sex med andra män. Han vill inte vara med, men vill ha bilder från våra sexträffar.

Jag söker en vuxen man, minst 25 år gammal. Du måste vara erfaren, gilla att dominera en kvinna lite i sängen, vara över 180 cm lång och rakad nertill. Utrustningen ska vara av ”normal storlek”. Det är en fördel om du finns lite norr om Uppsala, men det finns möjligheter även om det är lite längre avstånd.

Du måste vara normalt funtad, ser gärna att du har en högre utbildning. Du behöver inte se ut som en supermodell – gör inte jag heller – men du måste vara noga med hygien och bry dig lite om hur du ser ut. Du måste kunna visa foton och prata via chat och telefon innan vi eventuellt träffas. Naturligtvis är du sjukdoms fri och använder en kondom vid samlag.

Låter detta intressant? Skriv lite om dig själv, vem du är, vad du gör och vad som tänder dig i ett svar till mig.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *