G-spot orgasmer

G-spot orgasmer

Om du kan flirta och behärskar förförar konsten, utmana mig då med din egen mycket speciella, okonventionella och fantasifull teknik.

Som utgångspunkt hittar jag kanske det jag söker här på webbplatsen. När jag söker så letar jag efter sexpartners och vänner som har en öppen, fri och positiv inställning till sex. Jag vill leva och testa olika sexuella fantasier med män

Jag tänder främst på sensuella, erotiska träffar och sen sex med långa förspel. Älskar att få massage som ger mig glädje och extas. Är lite av en orgasmfreak och kan få många G-spot-orgasmer i följd om de rätta knapparna trycks in. Men jag har fortfarande inte fått någon sprutorgasm i mitt liv.

Jag är en strandnaturalist och vem vet om vi kommer att träffas en dag på stranden. Du känner igen mig om du ser mig ligga i sanddynerna på en röd filt med vita prickar.

Andra viktiga nyckelord för mig är; cuckold, hotwife, milf, gangbang, bukkake, dogging och exhibitionism. Jag gillar särskilt att bli bortskämd av flera män på en gång och gillar mycket att vara med dominanta män.

Har en milf-fantasi om att ha sex med två unga killar. Möjligen 2 svarta killar. Du kommer även att kunna träffa mig på swingklubbar, där jag finns mest under vintern. Min man och jag lever i en öppen relation och jag är här med hans kunskap och acceptans.

Endast intresserad av säkert sex med kondom, och kom ihåg att riktiga män använder alltid kondom.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *