Välutrustade män som vill knulla min fru

Välutrustade män som vill knulla min fru

Var är du välutrustade män som vet hur du ska tillfredsställa min kvinna och använda mig som en förtjänande hanrej? Du sätter diskretion högt, vi har barn, så vi måste ta hänsyn till det. Om hon gillar dig kan hon ge efter när du ber om att få ta henne flera gånger. Hon drömmer om att bli knullad av en annan MAN framför mig. Hon låter sin dominans gå ut över mig och hon behöver din hjälp. Så du är inte främmande för att använda mig, fråga henne bara vad hon vill se. Du måste vara en trevlig kille som även kan sitta med oss för att prata och umgås.

Det är mitt jobb att hitta en man till henne nu.

Vi träffas snart!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Låter spännande ! Vill du berätta lite mer om hur en träff kan se ut ? Om vad ni vill att jag ska göra mot/med dig under akten ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *