Behöver en kuk, helst svart!

Behöver en kuk, helst svart!

Hej, de killar som svarar mig ska vara seriösa, för jag söker bara efter en riktigt stor kuk, helst då svart. Sen vill jag att du ska vara dominant och knulla mig sönder och samman. Jag vill även att min man får vara med och se på och filma det, för han vill se mig knullas av andra män. Han är helt med på detta så det är ingen fara. Han blir upphetsad att se mig få en riktigt stor kuk som knullar sönder min fitta.

För övrigt vill jag att du ska vara en trevlig kille men ett vilddjur i sängen som kan ta för dig ordentligt av en snygg, kåt tjej. Helst ska du se riktigt bra ut också men viktigast är att din kuk är rejält stor och grov. Är du intresserad av cuckold och vill knulla mig så tycker jag du ska svara mig direkt nu!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej, otroligt sexigt bild och ännu hetare annos… jag tycker att jag är han som du söker. Älskar att knulla sönder en kvinna som du och jag tycker mycket om tanken att din man får vara med och se allt vi ska göra. Jag är en trevlig kille men älskar sex och älskar att vara med en kvinna som också älskar det. Hoppas att vi får träffas och ha en (många) otroilga heta stunder tillsammans.
    Hör av dig,
    KiK: mandaloriax

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *