Heta och mysiga sexträffar på vardagskvällar

Heta och mysiga sexträffar på vardagskvällar

Söker kontakt med en lättsam och intelligent kille för heta sexträffar. Jag lever i en hotwife relation och söker med min sambos vetskap och godkännande efter någon här. För tillfället så veckopendlar jag och söker därför någon jag kan fördriva en vardagskväll med i naket tillstånd då och då, men någon jag kan berätta om för min sambo. Som angivet, så söker jag enbart efter män som befinner sig på max en timmes avstånd från Söderhamn. Det ska vara enkelt att träffas när vi är kåta, vare sig vi träffas hos dig eller mig. Naturligtvis så får du gärna finnas ännu närmare än en timme bort. Var jag befinner mig när jag inte är i Söderhamn är inte relevant för dig. Vid de tillfällena fokuserar jag helt på min sambo.

Jag söker efter dig som är singel, rök- och snusfri, som är redo för en sexträff men som förstår vikten av att kunna kommunicera och lära känna varandra ordentligt dessförinnan. Då jag söker efter något på potentiellt längre sikt, är jag mycket noga med vem jag träffar och att vi förstår varandra. Spontana bootycalls från främlingar är inte riktigt min grej och kommer inte att leda till något.

Jag tänder på män som är lite längre än jag, och som är slanka, normalbyggda eller vältränade. Skägg, mustasch, annan tramsig ansiktsbehåring eller kraftig kroppsbehåring går bort, ansiktsfrisyrer är inte något direkt meriterande hos mig. Tatueringar kan jag i vissa fall ha överseende med, men det gör mig absolut inte kåt. Renrakat är sexigt, både i ansiktet och intimt.

Kondom vid penetrerande sex är en självklarhet för oss, och jag är inte särskilt intresserad av hur mycket eller ofta du sprutar. Det som däremot är intressant för mig är njutningen vi tillsammans kan skapa.

Självklart verifierar vi oss innan vi träffas. Jag är inte så intresserad av att finnas i främlingars adressböcker här, bilder byts via kik om något intresse finns.

Känner du nu med handen på hjärtat att det är dig jag söker efter och att du är intresserad av en kontakt som kan utvecklas till något riktigt spännande framöver, så skriv gärna ett svar och gör mig intresserad. Har du humor, självdistans och en förmåga att vara lyhörd samt matchar det jag söker i övrigt så kanske vi kan ha riktigt kul och trevligt ihop. Börja ditt brev med trollslända. Då förstår jag att du har läst hela texten här och förväntar mig att du stämmer in på det jag efterfrågar.

Ser fram emot en skön tid, kanske med just dig.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *