Söker man som vill ha en djupt horig kvinna

Söker man som vill ha en djupt horig kvinna

Hej. Letar efter en man som tänder på min pågående bimbofiering och på att vara med mig i samband med att jag har sex med andra män. Antingen då som cuck eller Master eller switch. Du ska vilja och kunna resa med mig till porrklubbar etc. utomlands, följa med på mina plastikoperationer och gilla närheten till någon som genomgår en sån här process.

Jag är bbw nu vilket du idealt gillar, även om denna del också är under förändring just nu. Ju mer du tänder på min slynighet med andra män ju roligare kan vi två ha det tillsammans. Är inte så mycket för foto och film, så är det en central grej du gillar då är jag inte rätt person för dig. Du bör vara singel eller möjligtvis poly.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *