Extrem man och älskare!

Extrem man och älskare!

Hej du spännande och stilige man! Vi är ett par på respektive 39 år (hon) och 37 år (han) som tillsammans har ett fantastiskt bra sexliv tillsammans, men som också vill ha fler kryddor. Har lite erfarenhet med andra par och ensamstående män och nu letar vi efter någon som kan vara hennes extraman och älskare. Med andra ord, vi vill båda träffas alla tre för läckra erotiska stunder med henne i centrum, men att hon även får träffa dig ensam och njuta av extra kryddor ibland. Naturligtvis kräver detta ett enormt förtroendeförhållande och är inte något som händer från första dagen.

Detta är våra krav för dig: Du är singel, smal och anser dig ganska stilig, du är över 30 år och rökfri och inte minst har du en mötesplats (inte hotell) som du disponerar i Stockholm stad. Anser du att du uppfyller dessa krav ser vi fram emot att höra från dig, och om du inte gör det, slösa inte bort vår eller din egen tid på att svara.

Vi vill inte träffas hemma hos oss eftersom vi har barn och lite för nyfikna grannar. Vi är båda rakade, men gör inte anspråk på att du är det. Det var väl det, kanske lite rätt på saken, men det är så vi är. Kan inte vänta med att höra från dig! OCH DU!! Skriv mer än två rader i ditt svar!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *