Kan du ta hand om mitt sexbehov?

Kan du ta hand om mitt sexbehov?

Jag är en helt vanlig medelålders kvinna som lever ett normalt svenssonliv med man, villa, ungar och ett jobb med ganska flexibla tider. Eftersom jag har ett mycket större sexbehov än min man (framförallt när det gäller hur länge vi ska knulla varje gång) så söker jag här med hans godkännande en älskare som kan ge mig det jag behöver och saknar hemma.

Jag går mycket igång på att känna mig fysiskt och mentalt underlägsen min sexpartner, men samtidigt vill jag ändå kunna känna trygghet och omtanke från honom. Jag är inte så särskilt intresserad av olika sexleksaker eller din tunga (jo, lite på bröstvårtorna kan ju vara ganska så skönt förstås), det är i stort sett bara din kuk som jag vill ha. Jag kan dock mycket väl uppskatta ett långt och eggande förspel så att jag är riktigt våt och förberedd innan du äntligen tränger in i mig.

Jag går också igång mycket på min partners kåthet och på att prata snusk (i sängkammaren). Gillar att bära spetsar, siden och ha höga klackar på mig, av den traditionella typen, klassiskt sexigt. Njuter av att ta emot rejält och sen få tid att ladda batterierna igen genom att bli ompysslad av en omtänksam och bestämd älskare. Jag vill gärna ta lite foto ibland när vi har sex, för att visa min man som tänder på att jag har sex med en annan man, eftersom han har ett intresse av cuckold.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *