Sugen på sex med en annan kille! (cuckold)

Sugen på sex med en annan kille! (cuckold)

Jag är en tjej på 39 år som söker efter en kåt kille. Jag är redan i ett förhållande men min pojkvän tänder på tanken av jag har sex med en annan kille. Han vill inte ens vara med utan han vill bara veta när det sker. Han har nu fått mig också att tända totalt på den här idén! Att bli knullad av en annan man känns ganska pirrigt, lite förbjudet och fruktansvärt upphetsande!

Jag gillar att suga en härlig kuk, min pojkvän säger att jag är helt fantastisk på att suga kuk. Sen gillar jag att bli tagen hårt bakifrån, att rida osv. Vill träffa en fräsch (helt frisk, ren och nyduschad) kille för några snabba sexdejter. Vi möts, knullar och sen skiljs vi bara åt! Låter det här intressant för dig? Svara mig då direkt för jag längtar!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *