Ett trevligt par som letar efter man

Ett trevligt par som letar efter man

Vi är ett mycket trevligt par som letar efter en ensam man. Hon är 37 år, 172 cm lång, smal och mörk, han är 47 år, 188 cm lång, smal och mörk. På grund av en speciell anledning vill vi träffa en man som kan vara vår vän och samtidigt tillfredsställa henne medan han är närvarande.

Mannen vi vill träffa borde verkligen inte bara vara intresserad av det sexuella, utan också vara socialt orienterad och utåtriktad. Han borde ha ett trevligt utseende, vara över 35 år, uthållig och ha ett användbart verktyg, gärna lite större. Det var våra krav på dig. Hon gillar mycket förspel med mycket sugande och smekande innan själva akten börjar. Han gillar att se att hon tas väl hand om av en man som kan behandla en kvinna på det sexuella området.

Vi letar inte efter enstaka träffar utan en fast vän som inte knullar runt. Vi är mycket seriösa och garanterar dig fullständig diskretion och kräver detsamma från dig. Vi svarar bara på dem som är villiga att skicka ett foto. Om vi möter rätt man kan vi lova många underbara stunder tillsammans. Ange även ditt mobilnummer.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *