Min fru vill knulla en ung kille

Min fru vill knulla en ung kille

Vi är ett par (35 och 45 år) där jag (mannen) söker en kille som vill ha sex med min fru. Du bör vara mellan 18-25 år och vara nyfiken på att knulla frun i ett gift par och tända på tanken hur en mogen kvinna är i sängen. Varför gör jag det här? Jag tänder på tanken och att se henne ha sex med en ung kille i åldern (18-25 år). Hon har aldrig haft någon annan man än mig i sängen. Det känns lite fel att hon inte har haft sex med mer än mig. På senare tid har vi pratat och fantiserat om hon kanske borde få prova på en ung kille.

HON: Sexig, smal och inte så lång.

HAN: Lite större, kort hår, gillar att massera.

Skicka gärna oss en bild (vi kommer båda att vilja se hur du ser ut innan vi träffas)!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

2 kommentarer

  1. Hej!
    Jag är en ung kille på 23 år gammal, och jag kommer från Syrien hoppas att kan få kontakt med på mail eller på min privat nummer
    Jag gällar ieran tänk och vill gärna var med.
    0737444605

    1. Är 23 åring och väldigt intresserad på att testa på det här. Ni kan kontakta mig via mail eller länkade webbplats. Ser fram emot ett svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *