Utnyttja min fru när som du behagar

Söker dominant kille som vill utnyttja min fru när som du behagar. Tänker att vi kan åka iväg en långhelg där allt går ut på att tillfredsställa dig, du får spruta i alla hålen på henne och jag ser fram emot att du smeker min fru ute på bar, restaurang gärna stoppar in några fingrar eller/och kysser henne med tungan djupt i hennes mun och jag sitter mitt emot och ser detta. Jag förbereder och ser till att ni har det skönt, kan suga dig samtidigt som du kysser, smeker min fru, när ni knullar så kan jag slicka din pung eller stoppa in min tunga i din bak. Hon bär sexiga underkläder och kan komma till ditt jobb, bilen för att bara tillfredsställa dig. Viktigt att du vågar ta på min fru ute bland folk. Bestäm hur hon skall vara klädd samt vid era träffar. Tacksam för foton eller film då detta sker. Du måste dock tycka om att kyssa henne med tungan och smeka henne på hennes stora bröst eller mellan hennes ben. Gärna då ute på krogen eller sex utomhus på sommaren. Hon har gärna en kort klänning, string samt stayups.

Du måste dock kunna spruta flera gånger…Kan även göra en cleanup efter du har sprutat i henne. Det gör inget om du har med en kompis så att ni är 2 eller flera som tar henne. Du kan också förnedra mig genom att jag suger dig tills du sprutar och samtidigt leker du med min fru, mycket kyssar och smek. Men du får bestämma vilket hål du vill spruta i.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *