Utlåning med cuckold

Utlåning med cuckold

Jag är en gift kvinna sedan mer än 20 år tillbaks. Jag är väletablerad med en bra utbildning. Jag söker nu efter lite nya utmaningar i sexlivet som med åren blivit lite slentrianmässigt. Jag söker nu med min mans fulla vetskap och uppmuntran, efter en sansad och trevlig man som också saknar sex med det där lilla extra i sitt liv.

Du skall vara mycket verbal och naturligt ledande i sexträffarna, dock inget våld eller förnedring. Men jag vill att du skall använda mig främst för din egen njutnings skull. Jag ser gärna att du är mycket välutrustad. Jag vill även att det skall vara lite stil på våra träffar så jag träffar dig gärna en helg på ett spa eller hotell, min man lämnar då av mig och hämtar upp mig efter våra sexträffar. Kram och puss!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej!
    Jag hoppas att få kontakt med dig, efter som jag gällar och trivs om jag träffar någon i spa eller i hottel. Jag 28 år gammal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *