Dominant man som kan komma till oss för cuckold

Dominant man som kan komma till oss för cuckold

Vi är ett par på 35 och 36 år som letar efter en dominant man som kan komma till oss då och då för att ha läckra sexlekar och rollspel med oss. Jag (hon) skulle gärna vilja ha sex med dig medan vi både verbalt och i handling förödmjukar och dominerar och straffar min man. Be mig att suga din kuk medan du ger min man order om att servera oss drinkar eller ge honom order om att hjälpa mig att suga av dig, du bestämmer.

Jag vill också leka att du är min ”pappa” medan han smeker och suger din kuk så den blir hård, samtidigt beordrar du min man att slicka min rakade fitta så att han sedan kan föra in din kuk i min mus. Naturligtvis tänder min man på det här också. Det var bara en liten inblick i våra fantasier, blev du kåt när du läste detta och känner dig tillräckligt vuxen för uppgiften så svara oss snabbt. En lite äldre man skulle ha varit helt perfekt, men inte ett måste. Om det fungerar och kemin är rätt kan det också bli en bra vänskap efteråt. Hälsningar

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *