En eftermiddag med sex hos mig

En eftermiddag med sex hos mig

Vill träffa en gentleman på minst 35 år, med en stor kuk, som vill komma hem till mig för sex, du bör vara snäll, trevlig, respektfull och lyhörd! Diskretion är naturligtvis viktigt för oss båda. (Min sambo har inget emot att du kommer, han gillar tanken på det och tänder på cuckold).

Jag gillar i stort sett bara vanlig sex (inte analsex eller kinky) allt måste ske med kondom!! OBSERVERA: Har du ingen bild, får du inget svar och jag är inte intresserad av dominanta män. Jag, söker bara efter vanlig sex med en snäll och trevlig gentleman, men du ska även ha en grov utrustning och vara lyhörd, frisk och ren.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *