Är du en dominant kille?

Är du en dominant kille?

Söker här efter en dominant kille som är intresserad av ett lite seriösare förhållande. Vill gå på en dejt med en sexuell avsikt men där vi kan trigga varandra på ett lite mer diskret sätt snarare än att vara så pang på direkt. Du bör kunna föra dig väl i sociala sammanhang men när det kommer till sex då tar du verkligen för dig och visar precis hur du vill ha det i sängen. Förnedring, smärta, använda mina tre hål och bara ha det skönt tillsammans.

Skulle sen absolut föredra om du även tänder på att se mig ha sex med andra, att du gillar cuckold, vill att du ger mig uppdrag att träffa andra killar, beordra mig att ragga upp någon på krogen eller liknande för att du ska få njuta av att bara titta på, så jag kan ta hand om dig efteråt. Du bör inte vara så mycket äldre än 35 år!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *