Cuckold förhållande, dejt?

Cuckold förhållande, dejt?

Det är så otroligt svårt att hitta en kille eller man som är likasinnad när det gäller synen på sex och relationer. Men jag gör ett nytt försök att hitta någon som vill dejta och se vad det eventuellt kan leda till? Jag är en helt normal tjej (tro det eller ej!), som absolut inte kommer ligga med dig på första träffen eller kanske inte ens på den andra. För det är så att jag letar efter något riktigt vettigt. Så hör inte av dig om tanken från din sida bara är att få ligga direkt.

Sex är för mig är ett sätt att uttrycka sig, det ska inte begränsa ens partner, utan i stället stärka den genom att man utforskar sexualiteten, sinsemellan och med andra partners. Jag gillar att ha en fast partner som klarar av och gillar att passivt titta på när jag har sex med andra killar utan svartsjuka eller någonting sådant. Jag attraheras främst av svenska killar, minst 180 cm långa då jag själv är 174 cm, och någonstans mellan 27 och 34 år.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *