Sugen på en stor, grov kuk i fittan

Sugen på en stor, grov kuk i fittan

Är en ganska så jordnära, enkel tjej men som bara gillar kukar av det större slaget! Jag har redan en fast partner så jag vill ha det enkelt och smidigt, min sambo är högst medveten om att jag har sex med andra män, han tänder på lite cuckold som du kanske förstår. Viktigt för mig är att du är trevlig och ödmjuk och förstår att trygghet med dig är A och O för mig.

Jag söker efter en kuk mellan 21 och 26 cm. För jag är nu verkligen sugen på en stor och grov kuk! Som sagt, en jordnära, enkel tjej som gillar att bli knullad av kukar av det större slaget! Viktigt är att du är helt okej med att jag varje gång vi träffas för sex vill ta lite bilder på din härliga kuk och när du knullar mig med den (för min mans räkning).

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *