Söker man för sex med henne

Söker man för sex med henne

Vi är ett par i mitten av de 40 där jag söker efter en man till min fru (cuckold). Du måste vara en man från 30 till 55 år, helst rakad, något jag vet att hon gillar. Hon vet inte om den här annonsen, men jag vet att hon vill ha en extra man att flirta med, kanske även ha sex med. Hon planerar inte att träffa någon, så detta måste komma helt naturligt, ordnat av oss två.

Vi, män kan träffas i förväg. Efter att vi (slumpmässigt träffats i stan) kan vi åka hem till oss där jag sen presenterar dig för henne, du och hon kan sen flirta och leka lite. Om sympati uppstår mellan er kommer det garanterat att bli sex mellan er. Kanske nu till helgen? De svar med en bild prioriteras. Fullständig bedömning från båda parter.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *