Är du också en hotwife eller domina

Är du också en hotwife eller domina

Jag är i den lyckliga positionen att jag har en härlig, undergiven partner som vet hur han ska tjäna mig och tillgodose alla mina sexuella behov.

Jag har en plan i åtanke som involverar ”flickvänner”, och kvinnor som själva har erfarenhet av att vara en hotwife eller domina. Det är viktigt för mig att du förstår spelet och reglerna. Naturligtvis är jag och mina nära och kära naturligtvis likställda – men i våra sexuella lekar har vi en tydlig och orubblig hierarki.

Min läckra kuk han är fantastisk i köket, och jag vill arrangera en middagsfest där han fungerar som butler – då han naturligtvis kommer att vara naken. Han kommer att komponera några läckra rätter till oss och kommer sen att vara så osynlig som möjligt – men han är observant, serverar oss och tar hand om våra behov omgående. Han kommer att se till att vi alltid har något i våra glas, kommer att tillhandahålla massage om så önskas, men även underhålla oss på andra sätt om det ger oss glädje.

Min partner är väldigt, väldigt läcker. Världens vackraste ansikte, en stor, upprätt kropp och en väldigt utsökt kuk. Du kommer att få röra vid honom, men inte orsaka honom smärta eller förnedra honom. Ett medkännande men lite ondskefullt skratt är naturligtvis fullt i sin ordning – och han måste naturligtvis tolerera en smäll eller två på rumpan. Naturligtvis, om du vill få smaka på honom, får du naturligtvis göra det. Beroende på vad som känns rätt just där och då för både mig och dig, kan det också finnas en öppning för honom att värma upp dig genom att knulla dig – men utan att han får någon orgasm. Samma sak gäller naturligtvis oralsex, något som han utför vackert.

När vi har god mat och gott vin pratar vi om våra förväntningar på kvällen, kanske åker vi ut på stan för att njuta av de kåta mansögon som beundrar oss där vi kommer snyggt och sexigt klädda. Min nära och kära är hemma, för någon måste ju ta hand om disken. Han får inte veta om jag kommer hem eller stannar borta hela natten. Kanske hittar vi en härlig man eller två där ute – kanske till och med någon härifrån. Kanske du och din älskade kommer att låna mig för sexuella lekar under kvällen. Eller så kanske vi bara vill spendera kvällen och njuta av mer vin ute – samtidigt som vi delar erfarenheter och pratar om denna vår fina livsstil. Vi har alla vänner och flickvänner – men att lära känna någon som lever som vi gör är unikt. Du pratar inte med någon annan om detta.

Det är viktigt för mig att du är upplyst och vet vad du vill ha i livet. Om du är välutbildad är det en bonus, men inte ett måste. Ett absolut kriterium är dock att du är 100% lojal när det gäller diskretion.

Om det här är något för dig – skicka ett meddelande så kanske vi kan uppleva detta tillsammans.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *