Min fru vill ha sex med en riktig tjur

Min fru vill ha sex med en riktig tjur

Vi är ett heterosexuellt par på 31/36 år där hon är den dominerande. Vi har många fantasier som vi vill pröva på. Därför söker hon nu efter en tjur/älskare eftersom hon tycker att min lilla kuk inte kan användas för någonting. Hon gillar att förnedra mig och straffar mig på alla möjliga sätt. Och när hon säger ”hon vet vad som är bäst för mig” säger hon att jag passar bäst som saliv/spermie slickare, jag kan och till och med tjäna henne och hennes älskare när de vill.

Det hon vill nu är att träffa en seriös tjur/älskare och om kemin mellan oss stämmer vill hon också att tjuren/älskaren ska stanna hos oss under längre perioder.

Hon vill att åldern på tjuren/älskaren ska vara omkring 30-46 år.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *