Heta sexträffar lusten faller på

Heta sexträffar lusten faller på

Söker efter en man som vill ses ibland för heta sexträffar när lusten faller på. Söker en man som är frisk, fräsch och välvårdad. Har några dock några små krav och det ena kravet är att du har en snoppstorlek på minst 18 cm och ganska grov. Och sen är mitt andra krav att du är fullt införstådd med att jag kommer att filma när vi har sex så att jag sen kan visa min man vad jag gjort när jag kommer hem från min träff. Självklart är filmen endast avsedd för privat bruk och inget annat så den ses endast av mig och min man som tänder på cuckold.

Min man kör mig och släpper av mig hos dig och väntar sen utanför i bilen tills vi är klara så att vi kan vara helt avslappnade vid vår träff! Hoppas du finns här då jag är väldigt seriös och kåt av mig. Har du inga foto på dig i profilen så får du nog räkna med att du inte får något svar av mig. Jag har inte kik så du behöver inte fråga om det. Jag hörs dock gärna på mobil rätt så snabbt för att stämma av. Puss och kram

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *