Vill du knulla mig och ge min man order?

Vill du knulla mig och ge min man order?

Jag är en kåt tjej på 34 år som tänder på tanken att knulla med en annan man med min sambo närvarande. Du bestämmer helt och hållet vilken funktion han ska ha. Kanske vill du ett han ska hjälpa till? Eller bara titta på? Kanske vill du att han ska skicka din kuk ren efter att du knullat mig? Eller slicka mig ren från din sperma? Jag har ingen erfarenhet av detta från tidigare men tanken gör mig väldigt kåt. Vi bor i Linköping, men reser mycket så en träff på en av våra resor kanske passar? Diskretion önskas och lovas!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej!
    Hoppas att ni fortfarande söker någon att experimentera med. Du ser extremt sexig ut på bilden. Är en kille på 23 och jag tror vi skulle passa. Du får gärna kontakta mig via mejlen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *