Söker seriös man för cuckold sex med henne

Söker seriös man för cuckold sex med henne

Finns här någon gentleman till oss? Trevligt par på 34 år (hon) och 42 år (han) som letar efter en seriös man för spännande sexträffar, vi vill ha en långvarig relation med henne i centrum. Inte bisexuell eller analsex. Du måste vara mellan 30 och 50 år, du måste vara välvårdad, frisk, ren och välutrustad. Helst en man som är steriliserad, så släpper vi på kondomkravet. Vi har inte provat det här tidigare, så vi måste börja lite lugnt och försiktigt. Skicka oss gärna ett foto så får du garanterat ett svar.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej, otroligt sexigt bild och ännu hetare annos… jag tycker att jag är han som du söker. Jag är en trevlig, nyfiken, frisk, vältränad och seriös kille som letar efter en stabil cuckold par. Jag tycker mycket om tanken att din man får vara med och se allt vi ska göra. Jag älskar sex och älskar att vara med en kvinna som också älskar det. Hoppas att vi får träffas och ha en (många) otroilga heta stunder tillsammans.
    Hör av dig kanske på Kik där jag kan dela mina bilder
    KiK: mandaloriax

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *