Vill du knulla min flickvän med din stora kuk?

Vill du knulla min flickvän med din stora kuk?

Söker en äldre välutrustad man för regelbundna sexträffar med min 28-åriga tjej! Söker en seriös äldre (35-55 år) välutrustad (20 cm+) man som vill knulla min tjej regelbundet. Detta eftersom hon älskar stora kukar och tyvärr är min bara 13 cm och lite tunn. Jag förstår och accepterar detta och du kommer inte att få uppleva några problem från min sida – vi har erfarenhet av en liknande relation tidigare som fungerade mycket bra.

Du borde kunna träffa henne ett par gånger i veckan, helst hemma hos oss, bor i Torekov. Jag gillar att tänka på och se henne knullas av en man med stor kuk, så det är trevligt om jag kan få titta på då och då. Till utseendet är hon söt och härlig, 164 cm, smal, långt hår, nästan ner till skinkorna, fasta, läckra bröst 75B. Förresten, så är jag 27 år.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *