Jag letar efter en bra styv kuk för cuckold

Jag letar efter en bra styv kuk för cuckold

Jag letar efter en bra och riktigt styv kuk, storleken spelar inte så stor roll.

Jag letar efter någon som kan ta lite tid på sig med att skriva lite först och som inte förväntar sig ett möte redan första dagen.

Jag letar efter någon som kan acceptera och respektera att jag har pojkvän och barn.

Jag letar efter någon som inte har några problem med att knulla mig framför min pojkvän, han tittar bara på och gör vad vi säger att han ska göra – detta är dock inte ett krav.

Det finns många ”jag”, så du kan väl skriva ett svar och berätta om dig;) När du börjar så tänk på att om din ålder med en 3 eller högre, då behöver du något verkligt speciellt att erbjuda mig – kanske jag faller för det. Om du nu har läst hela vägen ner till här, så kan börja ditt svar genom att skriva ”hanrej” – då vet jag att du är allvarlig och vet att du läst och förstått vad jag letar efter!!!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. hanrej
    där finns en otroligt sexigt bild och ännu hetare annos… jag tycker att jag är han som du söker. Jag är en trevlig, vältränad, nyfiken och seriös kille som letar efter ett cuckold par. Jag tycker mycket om tanken att din man får vara med och se allt vi ska göra. Jag älskar sex och älskar att vara med en kvinna som också älskar det. Hoppas att vi får träffas och ha en (många) otroilga heta stunder tillsammans.
    Hör av dig,
    KiK: mandaloriax

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *