Förverkliga en dröm

Jag skulle vilja förverkliga min mans dröm om att få ha två kvinnor samtidigt. Han är ingen dominant alfa-hanne som tar för sig så om kvinnan i paret gillar att ta kommandot så är det helt ok, annars styr jag upp det 😉 Tjejsex är något som både han och jag går igång på så jag ser gärna att hon är bi eller nyfiken. Mannen i paret vi söker kan vara cuckold, vill låna ut sin kvinna eller interagera med kvinnorna, partnerbyte i samma rum m.m. Vi är öppna för förslag 🙂 Vill ni sova över så förverkligas även hans andra dröm om att få vakna med en kvinna på vardera sida. Självklart så vill vi ha en kemi-träff utan krav på sex. Om vi trivs ihop så ser vi fram emot en mer långsiktig kontakt. Hoppas vi hörs 😉

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *