Ska vi ses ikväll för trevlig sex?

Ska vi ses ikväll för trevlig sex?

Hej alla killar och män! Finns det någon härlig man därute som känner för att ses, gärna redan i kväll för lite trevlig sex? Du ska vara en man mellan 18 och 22 år eller mellan 45 till 55 år.

Jag är själv 31 år och tänder enormt på åldersskillnad, på båda hållen. Om du är i ett förhållande redan eller inte spelar ingen större roll för mig. Men om du är det så måste dock din partner veta om och tillåta det, jag vill ej att det ska ske bakom ryggen på någon.

Min man vet om det här och det är inga problem för honom då vi har ett helt öppet förhållande. Det är ett stort plus om ni vill ta foton under tiden, självklart utan att ansiktet syns. Men detta för att cuckolda min man.
Vi hörs 😉

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej! Qutaiba heter jag och jag hoppas att träffa dig snart för att jag är kåt på cuckold. Jag är 21 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *