Knullkompis eller älskare

Knullkompis eller älskare

Hej! Söker en kille eller man som vill vara min knullkompis. (Är redan i ett förhållande, men nu ska vi cucka honom!)

Vad jag söker och inte söker:

  • En singel, inga gifta eller par.
  • Runt 30 till 40 år, varken mycket yngre eller äldre än så.
  • Välvårdad, jag gillar inte ofräschhet.
  • En ärlig presentation av dig själv, inget svar på en mening.
  • En man med självdistans, ingen som tar sig själv på för stort allvar.
  • Regelbundna sexträffar, inte bara sexdating.
  • Skämtsam med humor, inte konstanta kukskämt.

I övrigt så utgår jag från att du är ren och frisk, kroppsformen spelar inte så jättestor roll då kemin är mycket viktigare. Däremot har jag ju inget emot om du kan tänja ut mig lite. Är inte så kinky, men vill njuta, ge njutning och ha lite kul i sängen (eller på andra platser). Så söker du någon att ligga med för skoj, värme och att göra något åt kåtheten, skriv då gärna ett meddelande till mig!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *