Söker en dominant man för sexträff

Söker en dominant man för sexträff

Jag söker efter en man för sexträffar där du gärna är lite dominant men inget direkt överdrivet. Jag gillar inte att bli slagen eller liknande men du får gärna ta ett fast tag om halsen på mig. Inte intresserad av någon man över 50 år! Spelar ingen större roll hur snygg, välbyggd eller storkukad du är. Inga spontana träffar då vi har barn så det krävs lite planering.

Min man vill gärna se på första gången när jag har sex med dig, han gillar lite cuckold. Men känns det bra mellan oss så kan vi gärna ses igen själva efter det. Söker alltså efter någon som vi/jag kan träffa när sexlusten faller på. Sexet brukar bli roligare och bättre efter ett tag när man lärt känna varandra lite bättre så jag vill att vi ska ses regelbundet. Du ska visa bild på ditt ansikte i kik innan vi träffas och jag vill inte vara delaktig i någon otrohet så ni män som är otrogna går bort direkt.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *