Vi vill ha en dominerande man för cuckold

Vi vill ha en dominerande man för cuckold

Vi har länge haft fantasier om att ha sex med andra män (och försökte det vid ett tillfälle). Vi har nu bestämt för att se om det här finns en dominerande man som vill använda henne, hårdhänt och beslutsamt, lite brutalt sex tänder henne mest. Hon är villig att göra följande: suga, knulla, analsex, kyssa, bli tvingad, bli piskad på röven, fitta och bröst, bli bunden och dragen i håret, kissa och bli kissad på, sperma på kroppen och i munnen.

Intresserad? Du måste ha erfarenhet av sådant här, acceptera att han ska sitta och titta på (eventuellt delta om du tillåter det) Vi vill se bilder, gärna ha ett telefoner för närmare kontakt. Även bra om du har en plats att träffa oss på! Ålder? 28-70 år? Frisk, ren och diskret!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej ! Vad kul och spännande fantasier ni har ! Jag blev genast intresserad och jag har tidigare haft sånna här relationer och möten. Jag känner att kemi mellan oss tre bör vara bra om vi ses, är det kanske möjligt att vi kan träffas på fika eller liknande och kanske gå igenom eller prata om vad som får och inte får göras och dylikt ? Får jag även fråga vad som hände med ert tidigare försök?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *