Välutrustad bull sökes för cuckoldlekar

Vi söker en trevlig, seriös, dominant, kåt och välutrustad (minst 21×16) man som tänder på cuckoldlekar och som kan knulla frun medan mannen till en början ser på och sen även tvingas att delta. Du ska vara väl insatt i vad cuckold innebär, då det är något som tänder oss mycket. Du ska såklart ta kommandot när vi ses och styra leken. Dominant, både verbalt och fysiskt, först och främst mot mannen tillsammans med kvinnan. Jag är inte undergiven utan dominerar tillsammans med dig cuck-mannen i våra lekar.

Du är bi, eller iaf inte har homofobi, då vi båda tänder på att mannen ’blir tvingad’ att suga dig hård, tjäna oss båda, städa oss båda…. OBS! Detta är ingen livsstil för oss utan en väldigt stark krydda i vårt sexliv. Vi är inte intresserade av något förhållande av något slag utan enbart heta sexträffar hos dig eller på hotell nära Gävle. Du skall vara diskret, renlig, frisk och trevlig, precis som vi är. Ett utförligt svar med vad som tänder dig, dina innersta fantasier och önskemål om vad du vill göra med oss ökar såklart chansen för oss att bli intresserade. Bild på dig och din utrustning är såklart en självklarhet för att vi ska svara.

Vi kommer noga att gå igenom alla brev så vi hittar den rätte för detta, så det kan ta lite tid innan vi svarar. Så vi hoppas att du inte har bråttom 🙂

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *