Söker kvinna för sex med min make (cuckold)

Söker kvinna för sex med min make (cuckold)

Hejsan…

Det kanske är lite annorlunda det här. Det är jag (kvinnan) som älskar att vara en åskådare när min man har sex med andra kvinnor. Han är en stilig man, säkert mer välutrustad än genomsnittet, och vi gillar regelbundet och bra sex. Men han är inte så bra på t.ex. rollspel som jag ser att många här inne är intresserade av. Han är i slutet av de 30, smal och välbyggd, och jag skulle tro att han vore en bra fångst för många kvinnor!

Låt oss se vad den här annonsen leder till…

Som sagt, om det finns några säkra kvinnor där ute som vill ha sex med en trevlig, lugn och stilig man så rekommenderar att du försöker med min. Observera att jag inte är intresserad av tjejsex och deltar inte i lekarna.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *