Söker en kille som vill vara dominant i sängen

Söker en kille som vill vara dominant i sängen

Hej! Jag söker efter en kille mellan 18 och 30 år i eller i närheten av Kalmar som vill träffas lite då och då för att testa lite nya saker och tillsammans med mig utforska det sexuella. Jag gillar när killen är lite mer dominant, bestämmer och är lite rå. Om du har lite sexleksaker eller något att binda mig med så är det ett självfallet plus i kanten för dig!

En sak som ni måste gå med på är att ni ska kunna tänka er att antingen filma, eller cama med min pojkvän medans vi har sex tillsammans. Då han gärna vill lyssna och kolla på när jag bli utnyttjad av en annan kille. Tänk dig lite typ cuckold eller nåt i den stilen. En annan sak är att vi måste träffas hos dig, och jag föredrar då att du har ett helt eget boende. Jag har både kik och skype om ni är intresserade av att gå vidare med det här.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *