Sex med andra män och reta min man

Sex med andra män och reta min man

Min pojkvän tänder på cuckold och tycker att det är så snuskigt att jag har sex med andra män. Jag vill glädja honom och givetvis njuta av det själv också! Jag tycker att det är så härligt att berätta och reta honom med hur bra det var och hur mycket jag njöt när jag är ute och har sex med andra eller har det här hemma när han sitter i ett annat rum.

Det finns dock ett krav att du måste gå med på att vi tar bilder, spela in videor eller göra det live inför en webbkamera så att han kan titta på det senare eller kanske under tiden vi har sex? Samtidigt så måste du vara beredd på att det måste vara sex med kondom! Jag är inte intresserad av att ha sex med män över 35-36 år.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *