Min man och jag vill testa cuckold

Min man och jag vill testa cuckold

Hej! Jag är en kvinna på 42 år, gift och med barn. Vi vill ha lite ”krydda” i sexlivet och letar därför efter en seriös man för sexmöten. Inte yngre än 25 år. Måste vara välutrustad eftersom jag är van vid det. Min man har alltid varit intresserad av detta medan jag är lite mer skeptisk. Men nu vill jag försöka ta reda på om det här kan vara något för mig. Idén är spännande!

Jag har aldrig gjort det tidigare och därför är det viktigt att du med allvar kan få mig att känna mig bekväm. Till att börja med kommer jag förmodligen att träffa dig mest ensam, men han vill kunna vara med från tid till annan för att titta på, eventuellt delta. Det är också viktigt att jag kan ta bilder av vad vi gör eftersom det är en stor del av det hela för honom! Diskretion är en självklarhet.

Du måste ha en lägenhet eller liknande där vi kan träffas. Måste bo i området runt Svinesund vid den svenska gränsen mot Norge. Lite om mig: är en vuxen kvinna med sina ”ärr och brister”, ganska så smal, med små bröst. Med piercingar i måttliga mängder som kan ses på bilderna i min profil. Om detta låter intressant, kontakta så ser vi om det kan vara något för oss!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej! Qutaiba heter jag jag är 26 år gammal och jag bor i Stromstad hoppas att vi kunna träffa.
    0737444605

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *