Kvinna på 37 år med stor sexdrift

Kvinna på 37 år med stor sexdrift

Jag är en gift kvinna på 37 år med en enorm sexuell lust, sen behöver jag helt enkelt sättas på plats lite. Jag är ganska dominerande, men byter med rätt man. Jag har ålderskrav, du måste vara över 35 år. Du bör vara över genomsnittet, det vill säga ganska så välutrustad och du måste uthärda att min make kan ha möjlighet att titta på och kanske även delta om så önskas, men då bara med tillfredsställelse för mig. Sen är det så, att eftersom jag har mycket bra möjligheter, är jag också lite krävande. Bilder är ett krav i svar till mig annars besvaras de inte alls! Hälsningar från kåta mig!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *