Jag söker en älskarinna till min partner

Jag söker en älskarinna till min partner

Titta hit här! Jag är en ung vacker kvinna på 28 år som söker en älskarinna till min partner. Jag förmedlar all kontakt och vill vara närvarande själv och titta på vad ni gör och leka med mig själv under tiden, men som sagt bara som en passiv åskådare.

Din ålder och utseende är utan betydelse, men du måste vara dominerande och använda honom som det passar dig, och om du vill piska honom eller använda dildo på honom är det inga problem så länge det är något vi kommit överens om i förväg.

Han är snygg, 31 år, mörkt kort hår, cirka 185 cm lång och smal och har en fin, stor penis. Vi har vår egen lägenhet. Par kan också svara, men observera endast för sex med honom. PS! ENDAST allvarliga förfrågningar. 100% diskretion lovas och förväntas.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *