Intresse för cuckold sex

intresse-for-cuckold-sexSöker Par som har ett visst intresse för cuckold sex. Jag gillar kvinnor som sköter sin kropp (spelar mindre roll om hon är lite överviktig, huvudsakligen är att tjejen är mån om sig själv och har självförtroende) och som gillar urringad möjligtvis klär sig i genomskinlig plagg, och har klack när hon välkomnar mig och presenterar sig med sin äkte man

Cuckold är ingen vanlig sex. Gäller att var uppmärksam och sköter saken fint men bestämt. Min roll liksom hennes är att vi förödmjukar äkte mannen i förhållande till min kuk; visar honom hur min ådrige grove kuk håller isär blygdläpparn och upptar musen i sin helhet i närbild… Möjligtvis suger av min kuk mm. Men att de visar även kärlek till varann… Och att mannen accepterar att sin brud njuter av min invandrarkuk och hör henne stönande

Ni behöver ingen erfarenhet inom cuckold. Jag är självsäker och dominant av mig, och har förtroendegivande personlighet för den kvinnan som är blyg eller oerfaren

Vid intresse hör av er till mig, Grov omskuren!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

2 kommentarer

  1. Hej, jag och min tjej vill gärna prova cuckolding, vi är nybörjare. Hon är väldigt sugen på just en invandrarkille vilket jag varit emot ganska länge men tillslut gett med mig. Läste din annons och tänkte att du kanske är den vi söker. Som sagt vi har ingen erfarenhet och vet inte riktigt hur allt funkar och så.

    Hör gärna av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *