Fast sexpartner för henne

Fast sexpartner för henne

Vi är ett par 33 år (kvinna) och 38 år(man) från Gävle. Hon är smal, sexig och attraktiv. Eftersom han ska resa en hel del under en tid söker vi en permanent sexpartner för henne (1-2 gånger i veckan). Han kommer ibland att titta på och vara närvarande, men oftast titta genom webbkameran eller bilder/video som du spelar in och skickar till honom.

Vi söker normalt sex, inklusive analsex. Det är en fördel om du är lite dominerande och bestämd i sängen, men inget krav (och ingen typ av smärta eller s/m är något vi tänder på). Du måste njuta av att använda henne för ditt eget nöje och ta henne som du vill.

Vi har inga speciella krav på utseende, men eftersom han i paret är välutrustad vill vi att du ska vara ännu bättre utrustad (en stor kuk det är något vi tänder på). Du måste annars vara frisk, renlig, trevlig, genuint snäll och anständig och en gentleman. Ålder mellan 30-50 år.

Vi letar inte efter några snabba träffar och har ingen brådska. Vi vill verkligen hitta den rätta eftersom det är något vi vill ha som en del av vår livsstil. Därför kommer den vi hittar vara bekväm med att utbyta en del mail först, och sedan en träff där vi kollar kemin innan det blir fråga om något sex.

Det viktigaste för oss är vad som finns mellan öronen, och det är därför en stor fördel att du har en personlighet som vi gillar och att du har viss erfarenhet av liknande cuckold förhållanden från tidigare.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Läste precis er annons och det är så kul att ni är så öppna och bekväma i er relation ! Jag känner att jag kanske är den eller en av dem ni söker. Kan ni berätta lite mer om hur en träff skulle kunna se ut ? Det enda som inte stämmer överens med er annons är att jag är 26 år, är detta någåt som skulle kunna vara dealbreaker för er ? Jag har dem senaste åren bott utomlands och där hade jag en liknande relation som ni kanske tänkt er ( mannen i förhållandet älskade att se sin fru bli tagen och jag hade inga problem med att han var med i akten ). Så om intresset fortfrande finns får ni gärna höra av er så kanske vi kan stämma av en träff om allt känns rätt. Kemi är viktigt Puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *