En annan man för cuckold sex

En annan man för cuckold sex

Jag och min pojkvän har beslutat att jag ska hitta en annan man för sex, mannen jag möter har bara sex med mig och inte min pojkvän. Det här är inte en trekant utan bara jag och en ny man.

Några preferenser:

Du måste vara 18-35 år. Du måste vara renlig och sjukdoms fri. Kondom används inte eftersom jag inte tänder på detta. Storlek/vikt har jag ingenting att säga om. Jag söker ENDAST efter seriösa träffar, visar det sig lyckat kan det bli fler möten.

Jag är själv en blond kvinna med former, renlig, sjukdoms fri, har haft en permanent partner i 13 år men vi båda vill testa nya möjligheter. Skicka ett meddelande där det står lite kort om dig själv, de som skickar en bild har mycket större chans att få en träff. Om vi båda tycker att vi passar bra ihop kommer du att få träffa mig på ett hotell i Göteborg. Hoppas på svar, hälsningar från mig.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *