En annan man för cuckold sex

En annan man för cuckold sex

Jag och min pojkvän har beslutat att jag ska hitta en annan man för sex, mannen jag möter har bara sex med mig och inte min pojkvän. Det här är inte en trekant utan bara jag och en ny man.

Några preferenser:

Du måste vara 18-35 år. Du måste vara renlig och sjukdoms fri. Kondom används inte eftersom jag inte tänder på detta. Storlek/vikt har jag ingenting att säga om. Jag söker ENDAST efter seriösa träffar, visar det sig lyckat kan det bli fler möten.

Jag är själv en blond kvinna med former, renlig, sjukdoms fri, har haft en permanent partner i 13 år men vi båda vill testa nya möjligheter. Skicka ett meddelande där det står lite kort om dig själv, de som skickar en bild har mycket större chans att få en träff. Om vi båda tycker att vi passar bra ihop kommer du att få träffa mig på ett hotell i Göteborg. Hoppas på svar, hälsningar från mig.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Spännande ! Lite kort om mig : Brukade ha långt ljusbrunt hår ner till skulderbladen men klippte nyligen mig. Har en ”Yogi” kropp ( utövar lite yoga ) så inte direkt smal utan har lite muskler ändå. Jag rakar mig både i ansiktet och intimt. är sjukdomsfri och har aldrig haft några sjukdommar. Bild kan jag inte skicka just nu för att jag skickar detta genom datorn där jag inte har bilder men om det blir så att vi tar varandras KIK eller liknande kan jag skicka bilder. Jag är född i Sverige och är 26 år, Har bott utomlands 4-5 år där jag hade en liknande relation med en kvinna och hennes man. Jag gillar den dynamiken i ett förhållande. anyways hör av dig om intresse finns puss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *