Cockold med en man som har monsterstor kuk!

Cockold med en man som har monsterstor kuk!

Hej! Nu har jag så enormt länge drömt om att få bli knullad av en riktigt storkukad man. Min egen man kommer att finnas med i bakgrunden och filma vad vi gör men utan att störa oss. Jag vill att du har en kuk på minst 23 x 18 cm, men helst ännu större. Om du har en mindre kuk än så då behöver du inte skriva ett svar till mig för det är inte det vi söker nu.

Jag vill inte heller knulla med en man som är allt för ung, för det är inget som direkt tänder mig. Det yngsta jag kan tänka mig är från 27 år och uppåt. Jag vill knulla med en riktig man och inte en pojke. Jag gillar om du är helt rakad därnere mellan benen. Själv är jag alltid helrakad. Att du är frisk och renlig borde väl vara en självklarhet och tycker det känns lite löjligt att behöva skriva det här. Men för säkerhets skull så. Svarar bara de män som har profilbilder.

Vår sexträff kommer att ske på ett hotell i närheten av där du bor, vi reser till dig, fixar hotellrum och står för den kostnaden. Det hela måste ske utan kondom, då jag (på riktigt) är lite allergisk mot gummi. Det är något vi måste ta upp och vara överens om innan något sker mellan oss. Du måste dessutom ha äkta kukmått, inga glädjekalkyler för då blir det absolut inget sex mellan oss. Vi verifierar oss med foto på kik innan vi bestämmer för att träffas. Hoppas du finns här och vill träffas?

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *