Älskare mellan 30 och 45 år till en gift tjej

Älskare mellan 30 och 45 år till en gift tjej

Hej! jag är en 51 årig gift kvinna som söker efter lite mer sex och därför vill träffa en svensk, helt normal, snäll, trevlig och seriös älskare som jag kan hälsa på lite ibland eller så träffas vi hos mig när min man jobbar borta. Det är helt okej från hans sida så det blir inget smygande eller något bråk. Han är lite inne på cuckold så det ända kravet från hans sida är att jag får ta lite foto när vi knullar.

Så jag letar därför efter en helt vanlig kille som vill knulla en mogen dam ibland. Jag gillar yngre killar och vill att du ska vara mellan 30 och 45 år. Det är en förutsättning förstås att du gillar mogna damer som mig. Skriv bara till mig om du har ett bra foto (vanligt porträtt) i din profil eller svar och verkligen vågar berätta vem du är, jag träffar absolut inte någon helt anonym man. Vill att du ska vara mycket diskret och jag är det samma.

Jag är nyinflyttad i östra delen av Karlskoga och vill att du ska bo någonstans i närheten så jag svarar inga utifrån, söker bara efter sex och inget förhållande. Kramar från mig så länge!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *