Vill du knulla min tjej när jag tittar på?

Vill du knulla min tjej när jag tittar på?

Vi är ett par i trettiofem års åldern. Hon har stora bröst, 85dd en trång och våt fitta. Formerna är på rätt plats. Den man vi letar efter måste ha en STOR och tjock kuk för att få knulla min tjej. Hon är lite blyg till en början, så du bör kunna ta kommandot i början, men jag försäkrar dig att hon kommer att gå med på vad du vill och att hon verkligen längtar efter en stor kuk.

Du borde vara mellan 30 och 45 år och eftersom det är viktigt att du är välutrustad vill jag att du skickar en naken bild med en kuk i ”full standby position” samt några ord om vad du vill använda henne för. Berätta också lite om dina egna upplevelser för hon vill veta att hon verkligen kommer att bli knullad länge och hårt, medan jag sitter och tittar på. Män som är bekanta med cuckold / fisting / blockering är speciellt välkomna att svara.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *