Söker en kåt kille för cuckold lek

Söker en kåt kille för cuckold lek

Hej alla glada, kåta killar! Jag söker efter en professionell och sexuellt erfaren kille som vill vara med och leka med oss. Du ska inte ha något emot att suga kuk eller att bli avsugen av en kille. Du ska även vara öppen för eventuellt analsex. Vi vill gärna ha återkommande träffar med samma kille så du måste vara erfaren. Vi vill gärna träffas ett par gånger innan vi har se och se så kemin mellan oss funkar! Känner du dig som den rätta killen för oss, skriv då ett svar nu för guds skull. Kram

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej!
    Jag heter Yazan och jag är redo att vara med er eftersom jag tycker om alla momentena son ni ska göra.
    Mitt nummer 0737444605

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *